Kontakta oss!

Lärarna

Paul Ström började en gång som deltagare på skrivarlinjen och stannade sedan kvar. En ämneslärarexamen lästes in parallellt och därutöver har han utvecklat en expertis som sträcker sig från allt från scenframställning till korrektur till filmmanusförfattande. Efter många år i yrket är han nu Palle med svenska folket, eller åtminstone med skrivarsverige.

 

 

Kontaktuppgifter

  • Har du frågor som gäller kursinnehållet? Skicka ett mail, antingen till Paul Ström eller till Fredrik Eriksson
  • Har du frågor rörande registrering, studiemedel eller andra administrativa spörsmål, hör av dig till info@kvarnby.se

 

 

 

Fredrik Eriksson har också gått sina år på skrivarlinjen, men han lämnade sedan i några år för att arbeta som svensklärare på gymnasiet. När han sedan fick chansen att återvända tvekade han aldrig. Det är i skrivandet och litteraturen han trivs som bäst. Som stolt medlem i Harry Martinson-sällskapet tenderar han att väva in både svensk arbetarlitteratur och rymd-epos, men även områden som poetik och dramaturgi gör sig ständigt påminda i hans undervisning.  

 

 

Kvarnby folkhögskola är uppdelad på tre platser i och kring Malmö, ute i Kvarnby där bland annat Skrivarskolan har sin verksamhet, i ABA-huset på Scheelegatan och i Kulturhuset Mazetti vid Möllan där Serieskolan har sina undervisningslokaler.

Kvarnby Folkhögskola

Kvarnbyvägen 68
212 36 Malmö

Tel: 040-602 87 00
Epost: info@kvarnby.se

ABA-huset

Scheelegatan 7
212 28 Malmö

Tel: 040-602 87 00
Epost: info@kvarnby.se

Serieskolan / Mazetti

Friisgatan 15b
214 21 Malmö

Tel: 040-602 87 00
Epost: info@kvarnby.se